Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ilias Haligiannis


Βγαινουνε τα συμπληρωματα στα sm. Δεν πειραζει. Θα σωθουμε μεσα απο τον ανταγωνισμο με τα sm!! Σε λιγο θα βγουνε και τα φαρμακα στα ραφια των sm. Ε και? Δεν μας πολυνοιαζει. Παλι θα μιλαμε για ανταγωνισμο, εκπτωσεις, ευκαιριες και 11.000 σημεια διαθεσης. Με αυτη τη λογικη ολα ξεπερνιουνται συναδελφοι. Μαζι και τα λαθη της συνδικαλιστικης, ιδιας και παγιωμενης επι χρονια ηγεσιας. «συνδικαλισμος ειναι η τεχνη του να προβλεπεις» ειπε καποιος φιλος... αστοχησε. Καημενη φαρμακευτικη, να χες στομα να μιλησεις...θα εκλαιγες σημερα!
Παρ ολο που καποιοι ευστροφοι και τολμηροι καποτε δημιουργησαν τους συνεταιρισμους, καναμε το λαθος να ταυτισουμε την επιστημη μας με ΠΑΝΣΥΦΑ, ΣΥΦΑ και επιχειρηματικοτητα, επειδη η ανιδεοτητα σας/μας/τους, γυρω απο τον πραγματικο τροπο λειτουργιας του φαρμακειου, σε αυτο το μαξιλαρι επελεξε να ακουμπησει. Χρονια τωρα...και σημερα πληρωσαμε γι αυτο.
Ας μετονομασουμε το ΑΕΙ σε τμημα διοικησης επιχειρησεων φαρμακευτικων ειδων. Αυτοι γίναμε απο μόνοι μας. Μερικοι ονειροπολοι, μερικες «αυθεντιες» του ειδους μπορουνε και να διδαξουν επιχειρηματικοτητα αν θελουνε, πουλώντας παραλληλα μια τσαπατσουλιστικη επιστημονικη βιτρινα που η φθορα και η ελλειψη της, τους κανει να αναπολουνε. Ειμαι ισοπεδωτικος? Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. δυστυχως.
Με τις υγειες μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου