Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Φ.Σ. Ευβοίας : Αυξημένες συμμετοχές το τελευταίο διάστημα για τους ασφαλισμένους !

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ.
ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΟΝΤΟΥ 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ-ΦΑΞ: (22210) 25109 & 24702 Site: www.fse.gr e-mail: info@fse.gr

Χαλκίδα, 8-4-2014


Αυξημένες συμμετοχές το τελευταίο διάστημα για τους ασφαλισμένους !

Παρόλο που η κυβέρνηση συνεχώς διαφημίζει μέσω των κατευθυνόμενων Μ.Μ.Ε την πτώση των τιμών των φαρμάκων, δεν έχει ενημερώσει ούτε μια φορά τους πολίτες για την μείωση των ασφαλιστικών τιμών που οδήγησε σε κατακόρυφη αύξηση των συμμετοχών των ασφαλισμένων. Καλούμε τον Υπουργό Υγείας, να εξηγήσει αν μπορεί τα ανεξήγητα στον κόσμο και να πει όλη την αλήθεια! Να δικαιολογήσει γιατί έγιναν οι μονομερείς αυτές αλλαγές που πλήττουν τον συνεχώς δοκιμαζόμενο λαό!!!
Οι φαρμακοποιοί της Εύβοιας είναι πάντοτε έτοιμοι να εξηγήσουν στους ασφαλισμένους το καθεστώς της νέας τιμολόγησης των συνταγών τους. Να δείξουν στους ασφαλισμένους με παραδείγματα και συγκρίσεις, εκτυπώνοντας τις επαναλαμβανόμενες συνταγές προηγούμενων μηνών με την ίδια ακριβώς αγωγή σε χρόνιους ασθενείς, ώστε να κατανοήσουν την ασύλληπτη, παράλογη και πέρα από κάθε ίχνος πρόνοιας αύξηση των πραγματικών συμμετοχών τους. Παλαιότερα, ο ασφαλισμένος κατέβαλε την συμμετοχή και το ταμείο το υπόλοιπο ποσό ‘ πλέον το ταμείο πληρώνει την συμμετοχή και ο ασφαλισμένος καταβάλλει το υπόλοιπο μεγαλύτερο ποσό!
Σε καθεστώς ανθρωπιστικής κρίσης, εύλογο είναι, οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος σέβεται τον άνθρωπο και φροντίζει τους πολίτες του, να μεριμνήσει ουσιαστικά για την φαρμακευτική περίθαλψη των χειμαζόμενων ομάδων. Και φυσικά να συμμαχήσει με τους ανθρώπους που δωρεάν και αγόγγυστα στηρίζουν με τις τελευταίες τους δυνάμεις το σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε όλη την επικράτεια και να μην αναλώνεται στο να κατατρώγει το κύρος τους. 



 Για το Φ.Σ. Ευβοίας
  
ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 
Πρόεδρος Φ.Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου