Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

14-17 Απριλιου 2014

Νεα απεργια ανακοινωθηκε για Παρασκευη και Δευτερα.Γνωμη μου?Αν δεν αλλαχτει το συστημα στις εφημεριες,δυσκολο να πετυχει!Μονοεδρικα,συναδελφοι που δεν ειναι στις εφημεριες και μερη με περισσοτερα απο 2 φαρμακεια,πρεπει να παρουν μερος στις εφημεριες!Τον τροπο θα τον βρουμε.Θελουμε συμμετοχη,θελουμε η κινητοποιηση να μας βγαλει ενωμενους και οχι χιλια κομματια!Θελω τις γνωμες σας,εγω εχω κανει καποιες σκεψεις!Καλη δυναμη σ ολους!
  1. Η απεργια δεν ειναι κονομα!
  2. Οι εφημεριες θα βγαινουν με κληρο!
  3. Τα συστεγασμενα θεωρουνται σαν μοναδα.
  4. Οποιος εκανε εφημερια στην απεργια,βγαινει και αφου κλεσει ο κυκλος ΟΛΩΝ,θα ξαναμπει!
  5. Στην απεργια θα μπουν και συναδελφοι-εφοσον το θελουν-που δεν ειναι στο προγραμμα εφημεριων,για λογους υγειας.
  6. Τα μονοεδρικα ενα διωρο εναλλαξ,π.χ μια μερα το μπουρτζι,μετα τα φυλλα,την αλλη ο μυτικας,την αλλη το αφρατι,μετα παλι το μπουρτζι.Η αλλιως την πρωτη μερα Παρασκευη π.χ ανα 2ωρο μπουρτζι -φυλλα,την δευτερα μπουρτζι-αφρατι-μυτικας.το ιδιο θα ισχυει και στις περιοχες του Αλιβεριου-ιστιαιας-καρυστου κλπ.Με κληρο παντα,για να μην υπαρχουν παραπονα.
  7. Το Βασιλικο,η Αρτακη,το Αλιβερι,η Ιστιαια,η Αιδηψος μπορουν να κανουν το συστημα της Χαλκιδας με τα 3ωρα,ωστε μεσα στην απεργια να δουλεψουν ΟΛΟΙ! 
  8. Αυτες ειναι μερικες σκεψεις συναδελφοι.περιμενω τις διορθωσεις σας,ωστε να προχωρησουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και σ αυτη την απεργια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου