Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Παρόλη τη θριαμβολογία  για τις δηλώσεις Σαλμα για το ΠΚ στην ουσια προκειται για μια παρουσιαση του Μαυρου σε Ασπρο.Πιο συγκεκριμένα ο Σαλμας ειπε σημερα.... "Ότι για τους φαρμακοποιούς για παράδειγμα, στη νέα προγραμματική συμφωνία που θα έχουμε σε λίγες μέρες δεν θα έχει για το 2013 την δέσμευση του να μειωθεί το ποσοστό κέρδους  των φαρμακοποιών μέχρι το 2015. Μεταφέρθηκε αργότερα και θα το ξανασυζητήσουμε.  
Το λεει ξεκαθαρα.Θα μειωθει ΜΕΤΑ το 2013.Κατι που μεχρι σημερα κρυβόταν επιμελως απο τον κλάδο και τα στελεχη του και εσκασε σα βομβα κατα τη διαρκεια της παραδοσης του υπουργείου.
Με βαση λοιπον εγκυρη πληροφορηση απο αξιοπιστες πηγες ο επιτροπος. Υγειας κ.Καρονε απεκλεισε τη μειωση για το 2013 αλλα το θετει στην αντζεντα του για υλοποιηση το 2014.Σαφως μετα την απολυση των Δ.Υ και το καθεστως της εφεδρειας ,θα εφαρμοστει και στα φαρμακεια οπου  η στρατηγικη φτωχοποιησης οπου τα καθαρα κερδη θα οδηγησουν στο κλεισιμο και τη φτωχοποιηση πολλλων οικογενειων.Οσο και αν καποιοι θελουν να "ωραιοποιησουν" τις δηλώσεις του Σαλμά η πραγματικοτητα ειναι αμίλεικτη. Σιγουρο αυτοί που θριαμβολογούν πονταρουν στην τροφή απο τα φαρμακεια πτωματα-θυματα της πολιτικής αυτής.Αλλά και αυτοι εχουν λίγα τα ψωμιά τους. Η κυβερνηση που στηριξαν και καλυπτουν η οποια μετετρεψε τα αποθεματικα των ταμειων σε ομολογα και κουρευτηκαν αναιμακτα τα χρηματα των ελληνων θα κανιβαλισει και τα τσιράκια τους γιατι δεν εχουν μεινει και πολλοι ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου