Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Δημήτρης Τσιριμπής
Λοιπόν:
- καταθέτουμε μέχρι 15-5 εκτός και ο τοπικός Σύλλογος ζητεί κάτι άλλο για λόγους πρακτικούς (γραμματειακή υποστήριξη), όπως έχουμε ξαναπεί
- εκτελούμε συνταγές που έχουν εκδοθεί μέχρι χτες και ήταν προς εκτέλεση χτες χειρόγρα
φα με ημερομηνία 30-4 αν θέλουμε. Από πίσω έχει άπλετο χώρο να γράψετε. Θέτε στο χέρι, θέτε να το βάλετε να εκτυπωθεί, όπως θέτε. Δε χρειάζονται θεώρηση. Συμπληρώνουμε όλα τα στοιχεία που θα είχε αν εκτυπωνόταν (ημερομ-υπογραφή παραλήπτη κτλ κτλ)
- προσέχτε αν περνάτε συνταγές μην έχουν γίνει δεκτές από χτες: μάλλον τις περάσανε μόνο με το κάτω barcode (αφού κόλλαγε το πάνω) κι έτσι θα σας βγάζει "εκτελεσμένες". Αναζήτηση κι εκτύπωση.
- κλείνουμε συνταγές που είχαμε σε μερική εκτελώντας με όποιο τρόπο θέλουμε/μπορούμε:
α) ΑΡΙ-> οπότε προσέχουμε γιατί τα βάζει στη 2η ημερομηνία εκτέλεσης. Αρα μπαίνουμε μετά στις συγκεντρωτικές και με F5 τους αλλάζουμε ημερομηνία σε Απριλίου για να τα καταθέσουμε
β) χειρόγραφη εκτέλεση της 2ης-> ομοίως περνάμε στο πρόγραμμά μας τη συνολική συνταγή. Αν χρειαστεί (επειδή μέσω ΑΡΙ κλειδώνει ποσότητες) μπορούμε να τη διαγράψουμε F4 και να την ξαναπεράσουμε στην ημερομηνία που θέλαμε. Γράφουμε από πίσω από την 1η εκτέλεση τη 2η εκτέλεση (π.χ. το 2ο-3ο φάρμακο) και κοστολογούμε.
- εκτυπώνουμε από τα προγράμματά μας τα αναλώσιμα. Δε χρειάζεται το eΔΑΠΥ. Όταν χρειαστεί θα σας ενημερώσουμε. Τέλος πάντων το eΔΑΠΥ δεν εκτυπώνει συγκεντρωτική: μόνο ένα αποδεικτικό της υποβολής.
- ούτε από σήμερα χρειάζεται το eΔΑΠΥ. Όταν χρειαστεί θα σας ενημερώσουμε.
- εκτελούμε πραζόλες. Από όποιον γιατρό ξεκολλήσει και γράψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου