Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Η αποδοχή της λογικής της κολυβοποίησης στην εξόφληση των τιμολογίων των φαρμακείων που αφορούν φάρμακα που έχουν χορηγηθεί στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και μετά από χρόνους που είναι πέρα γιά πέρα παράλογοι ,είναι τεράστιο λάθος .
Εχουμε αποδεχτεί την λογική του : Πάρε και ότι θέλεις δώσε !!!
Δεν υπάρχει καμμία άλλη συναφής λογική που να ερμηνεύει  αυτή μας την συμπεριφορά πέρα από αυτήν της : ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ ...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να αποδεχόμαστε την πολιτική στην συνεργασία μας με το μοναδικό ασφαστικό ταμείο (ΕΟΠΥΥ) που θέλει κάθε φορά που θα ξεπεράσουμε κατά πολύ τα συμφωνηθέντα, χωρίς να λέμε ΟΧΙ .
Προσωπικά θεωρώ ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό το ΤΡΟΠΑΡΙ... γιατί απλούστατα ,το μόνο που κερδίζουμε είναι να φορτώνουμε τους συναδέλφους, με φρούδες ελπίδες , ότι υπ αυτές τις οικονομικές συνθήκες, μπορούν να κρατήσουν ζωντανό, το φαρμακείο τους .
Φοβάμαι ,ότι σύντομα θα επανέλθουμε πάλι σε κινητοποιήσεις γιά ένα και μοναδικό λόγο : Γιατί επιτέλους θα καταλάβουμε ότι αυτό το καθεστώς που έχει επιλεγεί και αφορά την συνεργασία μας με τον ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να είναι υποφερτό όχι μόνο από εμάς αλλά και από οποιονδήποτε άλλο επιχειρηματία με στοιχειώδεις γνώσεις Δημοτικού Σχολείου .
Σήφης Σπαντιδάκης
Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρεθύμνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου