Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ:η «μάχη των μαχών» προδόθηκε αισχρά!

Υποβλήθηκε από Anonymous την Πέμ, 01/31/2013 - 01:23.
Μόλις γύρισα από το συμβούλιο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΦΣΑ. Αρχισε στις 3:30 το μεσημέρι και τελείωσε στις 10:00 το βράδυ. Με δύο υποθέσεις.... και τι υποθέσεις!!!

Ζήτησα το πρωί και πήρα από το λογιστήριο του Συλλόγου ένα πραγματικό παράδειγμα φαρμακείου που πληρώθηκε σήμερα στην Αττική , την προκαταβολή του Οκτωβρίου 2011. Ξέρετε ... του μηνός που είχε αρχίσει να πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ από την αρχή του ... Ιανουαρίου. Αλλά τι λέω .... κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

Εχουμε λοιπόν και λέμε:

Αιτούμενο ποσό φαρμακείου: 29.052,17 ευρώ.
Απόρριψη συνταγής : 71,12 ευρώ. ( δίμηνη χειρόγραφη αθεώρητη)
ΤΣΑΥ: 237.93 ευρώ
RΕΒΑΤΕ ΜΑΡΤΙΟΥ: 380,37 ευρώ.
REBATE ΑΠΡΙΛΙΟΥ: 384,52 ευρώ.
REBATE ΜΑΪΟΥ : 363,38 ευρώ.
REBATE ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: 495,42 ευρώ.
Επεξεργασία συνταγών: 14,03 ευρώ.
ΣΥΝΟΛΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 1946,77 ευρώ.
ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 5873,74 ευρώ.

Σημ: Το rebate Ιανουαρίου , Φεβρουαρίου, Ιουλίου τόχουν ήδη πάρει...

Η Αθλιότητα των κρατικών μηχανισμών, του ημιθανή ΕΟΠΥΥ, και των πασης φύσεως οσφυοκαμπτών, σε πλήρη ανάπτηξη!!! 
Κράτησαν 1946,77 ευρώ και έδωσαν 5873,74 ευρώ, με αιτούμενο 29.052,17 ευρώ !!!!

Ιδού λοιπόν τι έκαναν...:

• Κράτησαν αναδρομικό rebate κατά παράβαση όλων των ηθικών κανόνων. Οταν χρωστάς χρήματα από το 2011 ( ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λ.π.) και από το 2012 (ΝΑΤ, ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ κ.λ.π.) δεν δικαιούσαι να κρατάς κανένα rebate. Και μάλιστα αναδρομικό... Όμως το έκαναν χωρίς καμία αντίσταση. Αύριο με απόφαση του Δ.Σ. του ΦΣΑ θα προσφύγω προσωπικά εναντίον της απαράδεκτης αυτής ενέργειας του ΕΟΠΥΥ, για λογαριασμό όλων των φαρμακοποιών...

• Όλες οι κρατήσεις έγιναν από το πρώτο ... σφηνάκι πληρωμών!!! Προφανώς γιατί τους έλειπαν τα χρήματα ... Δεν είχαν καν την .... αξιοπρέπεια τουλάχιστον ( που να την βρούν;) να τα κρατησουν με το τελευταίο ... σφηνάκι πληρωμών!!!

• Κράτησαν το ποσό των 0,04 ευρώ ανά συνταγή από όλους τους φαρμακοποιούς κατά παράβαση της συλλογικής σύμβασης για να πληρώσουν τους ελεγκτές των συνταγών μας.... Αύριο θα εξετάσουμε την δυνατότητα προσφυγής εναντίον του ΕΟΠΥΥ, διότι τον προειδοποιήσαμε να μην το τολμήσει! 

• Συνέχισε ο ΕΟΠΥΥ με τις ευλογίες όλων των ... παρεπιδημούντων την πληρωμή μας με την μέθοδο των ...σφηνακίων . Καθιερώνεται πλέον ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ η μέθοδος αυτή χωρίς να ληφθεί υπόψην ότι οι επιταγές μας δεν ειναι ... σφηνάκια! Και ότι οι κατασχέσεις πάνε σύννεφο!!!

• Και για συμψηφισμό ... ούτε λόγος!!!! Προεκλογικά φούμαρα ήταν και πέρασαν.

Είναι γνωστό και το έχω πεί πολλές φορές ότι ο ΦΣΑ όπως φαντάζομαι και άλλοι σύλλογοι, δεν είναι διατεθημένος να παίξει για ακόμα μιά φορά τον ρόλο του ... ηλίθιου ούτε τα μέλη του τον ρόλο του ανάλγητου...! Οσες φορές ξεκίνησε έναν αγώνα κινητοποιήσεων που απο κάποιους διαφημίστηκε ως η «μάχη των μαχών» προδόθηκε αισχρά!! Δεν κρατήθηκαν οι υποσχέσεις, δεν τηρήθηκαν αγωνιστικά πλαίσια και τελικά όλα θυσιάστηκαν στον βωμό της .... αυτοϊκανοποίησης! Με λίγα λόγια καταστράφηκε η συλλογικότητα και η αγωνιστική διάθεση διαλύθηκε .... Ποιός μπορεί πιά να εμπιστευθεί ποιόν; Ποιός μπορεί να εμπνεύσει...

Και κάτι ακόμα.... τι περιμένουμε; Την .... επόμενη δόση; 

Κωνσταντίνος Λουράντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου