Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012


Απαντηση του Νομικου τμηματος του ΕΟΠΠΥ για τις πληρωμες του 2011!

Ιούνιος 28, 2012 από Anonymous

Δεν έχετε ιδεα με ποιον "συνεργαζομαστε". Δεν έχετε ιδέα τι δικαιολογίες θα βρούν για να μην μας πληρώσουν τελικα. Όλοι σας θεωρείτε αυτονόητο οτι ο ΕΟΠΠΥ τελικά θα μας πληρώσει;

Έχω κινηθει νομικά κατα του ΕΟΠΠΥ για τα χρέη του 2011. Η Νομική Υπηρεσία του ΕΟΠΠΥ αντιμάχετε την κίνηση μου να πληρωθώ με την επίσημη δικαιολογία :

"Εν προκειμένω, η επιδικη διαταγή πληρωμής, ναι μεν αναφερει την απαιτηση, πλην ομως ειναι τα τιμολογια ειναι γενικα και αοριστα ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥ"

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα και οι συνταγές που έχουμε καταθέσει, και αυτές που θα καταθέσουμε, μπορούν να αρνηθουν να μας τις πληρώοσυν καθως ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!

Κύριοι συνάδελφοι... δικαιολογίες για να μην πληρωθούμε; ΠΟΛΛΕΣ! Εμείς θα συνεχίσουμε να δανείζουμε φάρμακα σε αυτους που σκεφτονται και αντιδρουν έτσι;

Μετα τιμής
Δημήτριος Γιώρκας Φαρμακοποιος

ΥΓ
Μόλις τελειώσουμε με επιτυχια την κατάσχεση στον ΕΟΠΠΥ θα σας ενημερώσω για την διαδικασία. Είναι σχετικά απλή και το κόστος δεν είναι μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου