Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Θίγομαι ως συνάδελφος φαρμακοποιός, ως άνθρωπος και πολίτης αλλά και ως φίλος του Κώστα Λουράντου από την ανελέητη επίθεση που εξαπολύει στο πρόσωπο του ο σημερινός Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης .


Η κατασυκοφάντηση του επί 18 συναπτά έτη Προέδρου του μεγαλύτερου φαρμακευτικού συλλόγου της χώρας είναι πρωτοφανής και επειδή ακριβώς ο Κωνσταντίνος Λουράντος είναι η σημαία όλων των φαρμακοποιών αποδοκιμάζει και προσβάλλει ολόκληρο τον κλάδο μας στα μάτια του κόσμου. 
Είδαμε και ακούσαμε βίλες, πισίνες και...
... φορολογικές δηλώσεις του 1.000.000 ευρώ να αποδίδονται και να ποινικοποιούνται με υπερβάλλοντα ζήλο και λαϊκισμό από υπουργικά χείλη μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων εκατομμυρίων χειμαζόμενων από την κρίση συμπολιτών μας.
Μεγαλύτερη δε απορία προκαλεί η απάθεια και η απαξίωση του ίδιου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, η διοίκηση του οποίου ούτε καν προσχηματικά και εκ των υστέρων δεν καταδικάζει απερίφραστα την ανάρμοστη συμπεριφορά του Υπουργού Υγείας προς τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, ούτε καν μετά την εξώδικη γραπτή δήλωση συγνώμης του κυρίου Γεωργιάδη.

Θεωρώ επίσης ότι τέτοιες ανάρμοστες τακτικές θα έπρεπε να καταγγελθούν από όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Ελλάδας .


ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Φ.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΚΛΕΚΤΟΡΑΣ Φ.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου