Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Eναπομείναντες της Πελοποννήσου» προς Pharmateam:'‘ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ’'

Ακομμάτιστος δεν σημαίνει απολίτικος, αγαπητέ ανώνυμε.

Ακομμάτιστος σίγουρα ΔΕΝ είναι αυτός που μπροστά στον υφυπουργό που ‘κουρεύει’ τα δικαιώματά μας και βρίσκει τον κλάδο σε κινητοποίηση τον Σεπτέμβρη του ‘12, παραδέχεται δημοσίως συμμετέχοντας στην διαπραγματευτική ομάδα πως βρίσκεται στην ίδια παράταξη με τον υφυπουργό.



Ακομμάτιστος δεν είναι σίγουρα αυτός που διακόπτει την μεγαλύτερη κινητοποίηση του κλάδου του τον Ιούνιο του ’12, «για να μην περάσει του ΣΥΡΙΖΑ», έχοντας συναντηθεί, τυχαία μάλλον 2 μέρες πριν με τον επερχόμενο πρωθυπουργό κ. Σαμαρά.
Και οπωσδήποτε ακομμάτιστος δεν είναι αυτός που στην κλαδική Γ.Σ. που προεδρεύει, χωρίς να τον ρωτήσει κανείς και χωρίς να έχει το λόγο, δηλώνει στο εμβρόντητο κοινό πως δεν θέλει τον Τσίπρα για πρωθυπουργό.

Εκείνο βεβαία που ανακύπτει πάλι ως ερώτημα είναι το αν χαρακτηρίζεται ως ακομμάτιστος κάποιος, για τον οποίον ο Υπ. Υγείας κ. Γεωργιάδης, δηλώνει πως είναι ο μόνος συνδικαλιστής με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί.

Αλλάζοντας πάλι κατεύθυνση πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ΣΙΓΟΥΡΑ ακομμάτιστος είναι ο συνδικαλιστής που θέτει το συμφέρον του κλάδου πάνω από το συμφέρον του κόμματος στο οποίο είναι μέλος, όταν τα συμφέροντα αυτά τύχει να τεθούν σε αντίθετη τροχιά.

Προφανώς, πάλι ακομμάτιστος είναι και αυτός που δεν είναι μέλος κανενός κόμματος.
Αποτελεί πάντως οξύμωρο γεγονός να κατηγορείται κάποιος που αν και κομματικό μέλος μιας παράταξης, τοποθετήθηκε υπέρ υποψηφίου μιας άλλης παράταξης παραμονές αυτοδιοικητικών εκλογών, προφανώς υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Πανελληνίου οργάνου περί 11.000 εκλογικών κέντρων κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Εκτός εάν ο αρθρογράφος εκτιμά πως η συμμετοχή συνδικαλιστή φαρμακοποιού στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κ. Κουμουτσάκου ή του κ. Σγουρού, καθώς και στήριξή τους, υλοποιεί την παραπάνω απόφαση της συνέλευσης του Π.Φ.Σ..

Σε κάθε περίπτωση ο ανήκων στο αρσενικό φύλλο (όχι πως εξαιρείται το θηλυκό) όταν κρίνει αυστηρά κάποιον ονομαστικά, οφείλει να θέτει και την υπογραφή του, αλλιώς το μόνο όνομα που του ταιριάζει είναι αυτό που έχει σχέση με Παραδείσιο πτηνό της Νοτίου Αμερικής.

Και επειδή φαίνεται πως στον ανώνυμο αρθρογράφο αρέσουν οι παροιμίες, του αφιερώνουμε και μία: Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί.

για τους

«εναπομείναντες … της Πελοποννήσου»


Θεοδωρόπουλος      Σοφιανόπουλος       Πουλόπουλος         Καμίτσος


    Δημήτριος            Ανδρέας           Γεώργιος           Ευθύμιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου