Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013


Αρχική ΣελίδαΕιδήσεις - ΝέαΠερίθαλψη & Ασφάλιση

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκπαίδευση των φαρμακοποιών

Την προσφορά τους στον ΠΦΣ, μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι. Το πρόγραμμα αφορά την περίοδο 2013 - 2014, αλλά μπορεί να παραταθεί για ακόμη έναν χρόνο.

Δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2013
 0  0 Google +0  0  0
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκπαίδευση των φαρμακοποιών Προσφορές για συμμετοχή στον διαγωνισμό για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των φαρμακοποιών, μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι.
Τη σχετική προκήρυξη ανάρτησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης (φωτό) και αναφέρει - μεταξύ άλλων - τα εξής:
Ο πρόχειρος πλειοδοτικός διαγωνισμός αφορά την επιλογή αναδόχου, ο οποίος θα αναλάβει τη διοργάνωση και τη διαχείριση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, μέσω διαδικτύου ακαδημαϊκής περιόδου 2013 -2014 από κοινού με το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ).
Το ΙΔΕΕΑΦ είναι μία μονομετοχική – μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία, με μοναδικό μέτοχο τον ΠΦΣ.
Σε συνεργασία με τον Σύλλογο, έχει αναλάβει την υλοποίηση εκπαιδευτικών μαθημάτων μέσω διαδικτύου, για τα οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου και του συνολικού εκπαιδευτικού προγράμματος.

Προσφορές

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλλουν προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα εις την παρούσα προκήρυξη, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες και το αργότερο μέχρι ώρα 14.00 της ημέρας αυτής.
Η διενέργεια του διαγωνισμού θα λάβει χώρα την 23η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12.00 στα γραφεία του ΠΦΣ, Πειραιώς 134 και Αγαθημέρου, στην Αθήνα.
Η συνολική διάρκεια του έργου είναι εννέα μήνες και αφορά αποκλειστικά τη διοργάνωση και διαχείριση του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος, από την 1η Νοεμβρίου 2013, έως την 31η Ιουλίου 2014.
Ο ΠΦΣ έχει τη δυνατότητα να παρατείνει την ανάθεση του έργου για μία ακόμα εκπαιδευτική περίοδο, με κοινή απόφασή του με το ΙΔΕΕΑΦ και τον πλειοδότη που θα επιλεγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου