Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΦΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΚΛΑΔΟΥ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Υποβλήθηκε από Anonymous την Δευ, 11/12/2012 - 10:40.
Συναδελφοι η ΓΣ του ΠΦΣ εγινε να δουμε γιατι εγινε οπως τοσες αλλες και ποιο σκοπο ειχε…..και ειχαν
-Με την αποδοχη του χρονοδιαγραμματος Σαλμα επρεπε σημερα 12/11 να εχουμε πληρωθει ιουλιο και αυγουστο,σημερα ξοφληθηκε ολικα ολος ο ιουλιος και μαλιστα σε 4 δοσεις δηλαδη…12-10,31-10,7-11,12-11 αρα απο δω και περα ειμαστε εκτος για τον αυγουστο….αρα ο ιουλιος πληρωθηκε στις 100 μερες……με 45 μερες συμβαση.
-τι ελεγε ο ΠΦΣ απο σεπτεμβριο και μετα οταν διελυσε την πανελληνια κινητοποιηση???

α)23 οκτωβριου ειπε
Όπως αντιλαμβάνεσθε ενδεχόμενο εκτροχιασμού του χρονοδιαγράμματος θα βρει τους φαρμακοποιούς την 12η Νοεμβρίου να έχουν πιστώσει τον ΕΟΠΥΥ με ποσά μεγαλύτερα αυτών που υπήρχαν κατά την περίοδο των πρόσφατων κινητοποιήσεων.
Πραγμα που εγινε αρα τοξεραν αρα ανελαβαν το ρισκο εν γνωσει τους…

β)29 οκτωβριου συνελευση μονο με ΦΣΑ-ΦΣΑΧ-ΦΣΠ-ΦΣΘ
μια τρυπα στο νερο ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΑ…παρα
Τέλος θα πραγματοποιήσουμε  Γ.Σ. με συμμετοχή των προέδρων όλων των συλλόγων το α΄ δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη προκειμένου να εξετάσουμε την πορεία του χρονοδιαγράμματος πληρωμών και τις υπόλοιπες εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο ώστε να οργανώσουμε ενιαία πανελλαδικές κινητοποιήσεις.
Καλούμε όλους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και όλους τους συλλόγους να συμμετέχουν σε ό,τι αποφασισθεί ενιαία και πανελλαδικά .
γ)15 σεπτεμβριου εθετε ολο το πακετο των διεκδηκησεων(πιστωσεις-χρηματοδοτηση ΕΟΠΥΥ-χρεη 2011-αλλαγη τιμων και στοκ) και κατεληξε…
Αναμένουμε διευθέτηση των θεμάτων αυτών έως τέλος Σεπτεμβρίου και  στη συνέχεια εάν ο διάλογος δεν καρποφορήσει, το ΔΣ του ΠΦΣ συνεκτιμώντας τις εξελίξεις θα συνεδριάσει και θα ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες του κλάδου.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩς ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ???? ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΧΑΜΕ
-αλλαγη τιμων και η 8η απαξιωση του οποιου στοκ και καταβαραθρωση του τζιρου
-rebate στα ΦΥΚ (αυτή η εμμονη με τα ΦΥΚ κατι κρυβει αλλα τι???)
-αναδρομικο rebate στα υπολοιπα που μια μερα μετα την ψηφιση αποσυρθηκε(χοτζας)
-αποδοχη εξοφλησης από ΕΟΠΥΥ τις 60 μερες με την απειλη τοκων υπερημιας σε καθυστερηση…

Με όλα αυτά ο ΠΦΣ καταφερε να δωσει χρονο ζωης στην κυβερνηση και δειτε ποσο…οσοι εκτελεσαν σεπτεμβριο με το ξεχειλωμα του χρονοδιαγραμματος καλο γεναρη και βλεπουμε….για οκτωβριο και μετα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΕ           …..
ΑΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ…

Τι αποφασισαν το σαββατο 10 νοεμβριου???
1. 24ωρη πανελλαδική απεργία την ημέρα της συζήτησης στην Βουλή για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου που αφορούν στην Υγεία (θα ενημερωθείτε εγκαίρως)
2. 48ωρη πανελλαδική απεργία στις 26 και 27 Νοεμβρίου και Γενική Συνέλευση που θα   εκτιμήσει την πορεία των πληρωμών και όλο το διεκδικητικό πλαίσιο
ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΣΑΛΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…..και μετα νεα συνελευση τελος του μηνα για να ακουσουμε τα ιδια…..και να δωσουμε και το δεκεμβριο….και μιλανε για….
1-Συστράτευση όλων των φαρμακοποιών σε κοινούς αγώνες
2-οποιαδήποτε στιγμή θιγεί θεσμικό ζήτημα ή το ποσοστό κέρδους, ο κλάδος θα ξεκινήσει απεργιακές κινητοποιήσεις.
3-Θα πρέπει δηλαδή μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου να έχει πληρωθεί και ο Αύγουστος
Τα χρήματα είναι εκτός 12ης Νοεμβρίου βεβαίως, αλλά σε τέτοια ζητήματα δε πρέπει να είμαστε με τα ρολόγια στα χέρια ….ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ
Οι πληρωμές μας κινούνται και υπάρχει η διασφάλιση χρημάτων για να πληρωθεί ο μήνας Αύγουστος. Εξασφαλίστηκε κονδύλι 100 εκατομμυρίων από τον κ. Σταϊκούρα όπως διέρρευσε τις τελευταίες μέρες σε διάφορα σάιτ.
ΑΠΟ ΣΑΙΤ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟς ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ 12ΟΟΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ..
ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ
4-Θα αντέξουμε. Με απώλειες αλλά θα αντέξουμε. Δεν θα μας εξοντώσουν…ΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ

Τοχω πει πολλες φορες ο ΠΦΣ είναι το οχημα της κάθε ηγεσιας του υπουργειου υγειας για να πετυχει ότι θελει κάθε φορα μετα τα παραπανω πιστευω ναχετε πειστει ολοι….μια απλη καταγραφη για να ΞΥΠΝΑΝΕ οσοι κοιμουνται ακομη οσοι εκτελουν ακομη ασυστολα
Σημερα εχει συνεδριαση το ΔΣ του ΦΣΑ να κανει τι ???να αποφασισει τι???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου