Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εκ μέρους των συναδέλφων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας ,οφείλω να ζητήσω μια συγγνώμη από τους συμπολίτες μας για την ταλαιπωρία τους ,στην απεργιακή μας κινητοποίηση .
Ο Έλληνας φαρμακοποιός έχει σταθεί ,όσο λίγοι δίπλα στον Ελληνικό λαό .Φαρμακεία υπάρχουν σ όλη την Ελληνική Επικράτεια ,δίνοντας ένα χέρι βοήθειας σε οποίον το έχει ανάγκη .
Η κυβέρνηση θέλει να διαλύσει την πρωτοβάθμια υγεία .Ήδη το έκανε με τον ΕΟΠΥΥ.Παρά τις ανακοινώσεις του κ .Υπουργού ,ότι ο ΕΟΠΥΥ θα ξανάνοιγε στις 15 ,το νησί μας παραμένει χωρίς κέντρα συνταγογραφησης .....Άραγε για ποιο λόγο τα ταμεία ακόμα και τώρα κάνουν κρατήσεις ?Κατά 27% έχει αυξηθεί η συμμέτοχη των ασφαλισμένων ,καμία απόφαση δεν έχει γνώμονα το καλό των πολλών ,των ηλικιωμένων ,των ανέργων ,του Ελληνικού λαού ,που συνεχώς εξαθλιώνεται ,όλα υπέρ των λίγων .
Σειρά έχουν τα φαρμακεία τα μέτρα εξαθλίωσης θα φέρουν πολλά λουκέτα ,τα μέτρα θα οδηγήσουν στην εγκατάλειψη πολλών απομακρυσμένων περιοχών .Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΤΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ .ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…..ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ….ΓΙΑΤΡΟΙ,ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ,ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ,ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ,ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ,ΦΟΡTΗΓΑΤΖΗΔΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!!ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ?ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ........
Θέλω όμως να σας πω και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .Παρά την ταλαιπωρία σας,βλεπουμε ότι είστε διπλά μας ,κάνεις δεν παραπονιέται ,κάνεις δεν φωνάζει ,πολλοί έχουν να πουν έναν καλό λόγο ,πολλοί μας συμπαραστέκονται !ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου